Crossfit Hyvinkää

Aloittaminen

CrossFit Hyvinkään toimintaan pääsee mukaan neljällä eri tavalla:

  1. OnRamp - CrossFit perusteet, ilmoittaudu peruskurssille linkin kautta: elokuu OnRamp 46, syyskuu OnRamp 47, lokakuu OnRamp 48
  2. Intensiivikurssi - CrossFit perusteet kolmella, kahden tunnin harjoituskerralla pienryhmille erikseen sovittuna.
  3. Katselmointi – Mikäli CrossFit tai sen osa-alueet on harjoittelumuotona sinulle jo tuttu juttu, pääset mukaan katselmointi tunnin kautta.
  4. Personal Training – sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti sovittavissa oleva harjoittelupaketti yksittäisille harjoittelijoille.

1. OnRamp-kurssi

Tämä kurssi sisältää kattavan perehdytyksen yleisimpiin CrossFit-harjoittelussa käytettyihin liikkeisiin. Kurssin pääpaino on turvallisten tekniikoiden opettelussa ja se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille, riippumatta lähtötasosta.
OnRamp- kurssilla harjoitellaan perusliikkeet kehonpainolla mm. kyykky, punnerrus ja leuanveto. Harjoittelemme lisäksi painonnoston perustekniikoita, kuten rinnallevetoa ja tempausta sekä näitä tukevia liikkeitä kuten valakyykky ja maastaveto. Tekniikkaharjoittelun lisäksi jokainen OnRamp- tunti sisältää intensiivisemmän, 2-20 minuuttia kestävän voimakestävyyteen painottuvan metcon harjoituksen.
Kurssi kestää kolme viikkoa ja jokaisella viikolla on kolme tunnin harjoitusta. Tämän kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua normaalisti aikataulujen mukaisesti.

2. Intensiivikurssi

Intensiivikurssi järjestetään pienryhmille erikseen sovittaessa ja se sisältää kolme kahden tunnin harjoitusta. Intensiivikurssin pääpaino on tekniikoiden harjoittelussa ja CrossFit- harjoitustapaan tutustumisessa. Opettelemme painonnostoa eli rinnallevetoa, tempausta, ylöstyöntöjä sekä kehonpainolla suoritettavia liikkeitä. Jokainen harjoituskerta päättyy intensiiviseen päivän treenin eli WOD:iin

3. Katselmointitunti

Katselmointi – Mikäli CrossFit tai sen osa-alueet on harjoittelumuotona sinulle jo tuttu juttu, pääset mukaan harjoittelemaan erikseen varattavan katselmointi tunnin kautta.
CrossFit harjoittelussa tärkeitä ovat painonnosto-, voimistelu- ja kehonpainoliikkeet. Sinun ei tarvitse olla mestari näissä, mutta liikkeiden perusteet ja skaalaus tulee tuntea.

4. Personal Training

Mikäli edellä mainitut aloittamistavat eivät sinulle aikataulujen tai muiden syiden vuoksi sovi, voit ottaa yhteyttä ja sopia juuri sinua varten räätälöidyistä aikatauluista ja aloittaa harjoittelun omilla ehdoillasi.

5. Salin omatoiminen käyttäminen

CrossFit Hyvinkään harjoitustiloja on mahdollista käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun ohjattujen tuntien ulkopuolella. Omatoimiseen harjoitteluun sinun tulee luoda itsellesi profiili wodconnect.com osoitteessa ja liittyä CrossFit Hyvinkään jäseneksi. Tämän jälkeen ilmoitat Sakulle tai Jannelle sähköpostilla tai salilla että haluat salia käyttää omatoimiseen harjoitteluun ja me merkitsemme sinulle Wodconnectin kautta laskun. Profiilin luominen ja CrossFit Hyvinkää saliin liittyminen onnistuu tämän linkin takaa Luo profiili ja liity CrossFit Hyvinkää salille

Mikäli olet luonut jo profiilin sekä liittynyt CrossFit Hyvinkään jäseneksi ja haluat käyttää salia myös ohjattujen tuntien ulkopuolella ilmoita Sakulle tai Jannelle tästä sähköpostilla tai salilla.